XL-BYG Elling Tømmerhandel A/S

I 2015 ville XL-BYG Elling Tømmerhandel A/S lancere et nyt koncept for støtte til lokale foreninger, der i sin enkelthed skulle gå ud på, at kunder i XL-BYG Elling, Læsø og Tårs bestemmer, hvilken forening de ønsker, at XL-BYG skal støtte. Det koster ikke den enkelte kunde noget, da XL-BYG tildeler foreningerne en procentdel af det, kunderne har købt for i det forgangne år.

Projektet kom godt fra start og har til i alt betydet, at XL-BYG i Elling, Læsø og Tårs har kunne uddele ikke mindre end 1 million støttekroner til 110 lokale foreninger i Vendsyssel. Ordningen sluttede med udgangen af 2019, hvorefter lokale foreninger blev opfordret til at søge individuel støtte.

Jeg har arbejdet sammen med XL-BYG i forbindelse med 50-års jubilæum og til ‘daglig’ markedsføring af de tre butikker, og jeg fik også lov til at være med til at lave materialer til dette projekt.

Til at administrere tilmeldinger fra både interesserede foreninger og kunder, der ville være med, udviklede vi en hjemmeside, der er koblet op med MailChimp. Det gav mulighed for ikke blot at have samling på data og overblik, men også at kunne sende invitationer til fx nytårskur, hvor foreningerne får deres støttekroner overrakt.

Til markedsføring og administrering af foreningsstøtteprojektet har jeg været med til at udvikle:

  • Visuelt design og kommunikation
  • Skilte og plakater
  • 1:1 papfigurer af butiksindehaverne
  • Bannere, rundeller og roll ups
  • Annoncer
  • Brochurer og flyers
  • Hjemmeside
  • Mail-flow i MailChimp

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)