Ejendommen Knivholtvej 2D

Egon Svendsen ville i 2017 sælge sin ejendom på Knivholtvej 2D, og han tog derfor fat i mig for at få hjælp. Egon kendte mig fra vores samarbejde med bl.a. at lave jubilæumsbogen ‘50 år i en duft af træ‘, som blev udgivet i forbindelse med XL-BYG Elling Tømmerhandels 50-års jubilæum i 2016.

Egon villle sælge ejendommen selv i stedet for at gå via en ejendomsmægler, og vi lavede derfor et banner til at sætte ud foran ejendommen, så man kunne se, at den var til salg. Derudover lavede vi også en kampagne på Facebook med annoncer og tilhørende kampagnesite.

Vi fik taget nye billeder af ejendommen til kampagne og site og kørte kampagnen på Facebook over to omgange i oktober og november 2017. Ejendommen blev solgt i begyndelsen af januar 2018, og kampagnesitet er derfor ikke længere live. Det ligger dog som et subsite til min hjemmeside, så du kan stadig se det.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)