Novartis Healthcare A/S

I 2009 skulle Novartis lanceret et nyt håndkøbslægemiddel Pantoloc Control mod halsbrand og sure opstød (refluks) i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Jeg udviklede materialer til lanceringskampagnen til alle fire lande i samarbejde med den nordiske produktchef og de lokale produktchefer i de fire lande.

Min opgave bestod i at finde nye og anderledes måder at skabe synlighed i butikken, dvs. på apoteket, og lave markedsførings- og uddannelsesmateriale til apotekspersonalet og forbrugerne af produktet. Designet var fastlagt fra globalt team, så vi havde det at arbejde ud fra til begge målgrupper.

Min opgaver var at få idéer, designe og layoute samt stå for koordinering, versionering og produktion til alle fire lande.

I Danmark var min opgave desuden at skrive tekster eller oversætte og tilpasse tekster til både patienter og fagpersonale, så materialet overholdt dansk lægemiddellovgivning.

Kampagnen bestod af mange forskellige materialer:

  • Informationshæfter til både fagpersonale og patienter
  • ‘Test dig selv’ samt ‘Spørgsmål og svar’
  • Lokal tilpasning af tekst til hjemmeside (ikke længere aktiv)
  • Displays med pakker til patienter
  • Pakker med materiale til patienter med patient- og produktvejlednig, dagbog til notering af reflusksymptomer, sticker til køleskab med info om fødevarer, der kan udløse halsbrand, samt opskriftsbog med opskrifter på retter velegnede til patienter med halsbrand og refluks
  • Julekalender med nye tips og råd hver dag i december
  • POS-materialer til apoteket, fx hyldebannere med information til at trække ud, afrivningsblokke med gode råd, hyldevipper, produktkort, topskilte til displays etc.
  • Gimmicks til personalet, fx kuglepenne med bannere med produktinformation, usb-stick formet som visitkort med præsentationsmateriale, post-itblokke med udstanset topskilt etc.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)