HAEi – international patientforening for HAE

“Tre mindre lokale virksomheder vinder international ordre” – sådan lød overskriften på den pressemeddelelse, Ole Frølich fra Carmé og jeg kunne sende ud til de lokale medier i Frederikshavn, da vi havde vundet konkurrencen om at lave en ny hjemmeside for HAEi i 2015.

Hjemmesiden, haei.org, blev lanceret i forbindelse med den internationale HAE-dag den 16. maj 2015, og siden da har jeg arbejdet fast for HAEi med blandt andet udvikling af deres medlemsblade og informationsmaterialer.

Cirka fire gange om året udgiver foreningen et flot medlemsblad til foreningens medlemmer og andre interessenter. Min opgave er design/layout af bladene, som efterfølgende udgives digitalt på hjemmesiden.

I november ændrede vi formatet fra et ‘newsletter’ til ‘magasin’, hvilket betød betydeligt mere indhold og opdateret design. Dette magasin fik også sit eget navn, Global Perspectives.

Udover design af Global Perspectives hjælper jeg også HAEi med udvikling af andre materialer som fx flyers, roll ups etc.

HAEi holder hvert andet år en stor global konference et sted i verden, og jeg har været med til at udvikle materialer til konferencerne i hhv. 2016 i Madrid #haeGC16 og 2018 i Wien #haeGC18.

Til begge konferencer har vi udviklet en rækker forskellige materialer som programmer, roll ups, blokke, kuglepenne, tasker, præsentationer etc – alt sammen i et samme layout, så der er en tydelig rød tråd til årets konference.

Til den globale konferencen i Wien i maj 2018 deltog jeg selv, da Ole og jeg var en del af programmet: Vi skulle sammen med patientforeningens unge – deres Youngsters’ Community – udvikle en hjemmeside og et magasin. Begge med indhold lavet af de unge til de unge.

Det var en helt fantastisk oplevelse, og i løbet af konferencens to dages workshops lykkedes det os at lave begge dele. De unge var meget kreative og kom med masser af forskelligt indhold, som vi så forvaltede til de to medier.

Hjemmesiden var live med det samme og ligger som en underside til haei.org. Magasinet, som fik navnet Youngsters’ Voice ved afstemning, blev ligeledes udgivet med det samme på hjemmesiden (via Issuu). Begge dele opdateres løbende.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.