DAN Industrial

Efter mange år i udlandet som bl.a. indkøbsdirektør ved en af de største globale leverandører af produkter til de industrielle og maritime markeder ønskede Kim Jensen at starte sin egen virksomhed med base i Frederikshavn.

Kims mål var at levere kvalitetsprodukter og indkøbsbistand til konkurrencedygtige priser til både kunder i dansk industri og erhvervsskoler, og til det havde han brug for hjælp til at lave logo, skabe en visuel identitet og ikke mindst udvikle en hjemmeside med tilhørende webshop.

Igen var min samarbejdspartner Ole Frølich fra Carmé, som jeg så mange gange før at lavet hjemmesider sammen med, og efter måneders arbejde kunne Kim den 1. februar 2018 trykke på ‘nu går vi live-knappen’ til sin nye hjemmeside. Og så var det bare at få delt ud af de mange vistkort, vi havde fået lavet.

Opgaven bestod i:

  • Udvikling af logo, der skulle være simpelt og samtidig have en dansk markør for at signalere tilhørsforhold og kvalitet
  • Udvikling af visuel identitet, der signalerede kvalitet og ‘den sorte industri’
  • Design og produktion af visitkort
  • Design og udvikling af hjemmeside med webshop og login for erhvervskunder og erhvervsskoler
  • Fotooptagelse af produkter til webshop

Efter lancering er hjemmesiden videreudviklet til også at kunne betjene private kunder, som ikke var en del af planen fra starten.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)