Om mig

PLUS R + RIKKE SØRENSEN

Min rejse fra kontorelev til Plus R i dag …

I 1992 blev jeg ansat som kontorelev hos Ciba-Geigy, et stort internationalt medicinalfirma i København. Min mand, Claus, og jeg havde planer om kun at være i staden i to år – vi skulle bare lige have vores uddannelse. To år blev til mange – først efter 15 år var vi klar til at flytte hjem til Frederikshavn igen.

Alle 15 år var jeg ansat i samme firma, men ikke i samme job eller med samme opgaver. Jeg fik hele tiden lov til at uddanne mig og lære nyt. Min første MAC fik jeg lige umiddelbart efter, jeg var blevet udlært – et stort monster, som jeg skulle lære at kende og arbejde på og dermed spare virksomheden store udgifter til dyre reklamebureauer. Jeg blev således firmaets interne reklamebureau med ansvar for markedsføring af håndkøbslægemidler til to forskellige målgrupper, nemlig patienter og fagpersonale.

I 2000’erne blev mit ansvarsområde udvidet til også at være med til at udvikle virksomhedens hjemmesider. Nu arbejdede jeg ikke blot for den danske afdeling, men også for de andre lande i Norden (NO, SE, FI), og jeg nød at have mange forskellige opgaver og samarbejdspartnere.

Over to omgange påtog jeg mig opgaven som produktchef i forbindelse med kollegaers barselsorlove. Det gav indblik i det strategiske arbejde med markedsføring, men det mere håndgribelige – at udvikle markedsføringsmaterialerne – var mere mig, så jeg takkede pænt nej tak, da jeg blev tilbudt at blive i stillingen som produktchef. At udvikle noget fra idéstadiet, få tekster forfattet, layoutet til at spille og materialet produceret og implementeret i virkeligheden – det var det, jeg ville. Og det fik jeg lov til at fortsætte med.

I 2007 blev jeg mor, og dermed begyndte et nyt kapitel i min mands og mit liv. Ikke blot blev vi forældre – vi flyttede også endelig hjem til Frederikshavn og vores familier. Dette blev også startskuddet til min lille biks, Plus R, som jeg fortsat nyder at være chefen i. Mine kunder er i dag både små, mellemstore og store virksomheder – primært i Danmark, men også i udlandet.

Selvom der kun er mig i firmaet, så arbejder jeg ikke alene – jeg nyder godt af et stort netværk af gode og kompetente samarbejdspartnere, der kan træde til med sparring eller assistance, når der er brug for det.

Det har jeg lavet som freelance i Plus R …

Skal vi arbejde sammen?

LAD MIG HJÆLPE DIG, NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Plus R står der på mit visitkort. Det betyder, at du kan lægge mig til din virksomhed, når du har brug for assistance til markedsføringen. Du kan altså bruge mig som din reklameafdeling, når det passer dig.

Jeg hjælper med alle former for opgaver, der hører til i en markedsføringsafdeling:
Udarbejdelse af målgruppespecifikt materiale til forbrugere og specialister, som fx præsentationer, POS, brochurer, gimmicks, hele kampagner, websites, annoncering på print og online.

Det kan være alt lige fra idéudvikling, copywriting, oversættelse/versionering, layout/design, projektstyring, produktion og implementering.

Det vil glæde mig at hjælpe dig, så tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan.

Jeg har kontor oven på min mands marinebutik i den gamle Frederikshaverhallen på H. C. Ørstedsvej 9 i Frederikshavn.

Kik forbi, ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor – så er vi i gang.

Navn(Påkrævet)