PROPA – prostatakræftforeningen

PROPA er en patientforening for patienter med prostatakræft og deres pårørende, der blev til i 2000. Foreningens arbejde er landsdækkende med et net af lokalafdelinger og består af mange opgaver, bla. at udbrede viden og information om prostatakræft og ay støtte både patienter og deres pårørende i livet med prostatakræft.

I januar 2019 kunne Ole (Carmé), Finn (Eyelevel Communication) og jeg præsentere PROPA for vores idé til, hvordan patientforeningen kunne komme videre i deres udvikling af en online prostataguide. Vi kom ind midt i et længere forløb, men valgte at gribe opgaven anderledes an, selvom dette betød, at vi skulle starte helt forfra. Vi var imidlertid af den overbevisning, at det ville være den bedste løsning for foreningen.

PROPA var enige i vores tanker og idéer, og derfor begyndte vi herefter på udviklingen af guiden, som består af tre spor. Hvert spor repræsenterer et udgangpunkt for den, der skal bruge guiden: 1) Nydiagnosticerede patienter, 2) patienter, der allerede lever med prostatakræft og 3) pårørende. I hvert spor er der en række overordnede emner, som hver indeholder en række spørgsmål med tilhørende svar.

Finn stod for skrivearbejdet, jeg leverede kommaer og korrektur, Ole den tekniske del af guide, og slutteligt – da al tekst var godkendt af PROPA – stod jeg også for at få indholdet implementeret i guiden.

Senere samme år var guiden lanceret, og i oktober skulle jeg præsentere projektet med PROPAs ansvarlige på deres årlige efterårseminar. Alle var glade – og guiden nu i brug.

Det fine samarbejde med foreningen førte efterfølgende til, at jeg sammen med Gitte, der er PROPAs landssekretær, relancerede propa.dk. Siden blev gennemgået, strukturen ændret, og det hele genopbygget i WordPress. Efterfølgende fik Gitte en kort introduktion til at arbejde i wordpress, og hun står i dag for den daglige vedligeholdelse af siden.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)