Novartis Healthcare A/S

I 2010 lancerede Novartis Healthcare A/S en bog med 12 interviews med pårørende til brystkræftpatienter. I bogen ‘I starten græd vi bare‘ deler de 12 personer deres personlige historier om have brystkræft tæt inde på livet som pårørende. De 12 historier er vidt forskellige fra børn, ægtefæller, partnere eller søskende til kvinder, der har haft brystkræft.

Bogen er skrevet af journalist Finn Stahlschmidt (hvis hjemmeside – eyelevel.dk – jeg har lavet), mens jeg har korrekturlæst og stået for design, layout og produktion.

I forlængelse af boglanceringen udviklede Novartis Healthcare A/S også en række materialer til brystkræftpatienter i behandling med deres lægemiddel, Femar. Her hjalp jeg med udvikling og produktion af bla.:

  • Et patienthæfte med information om behandlingen.
  • Små kort/stickers til patienten med en lille blomst, der kunne placeres på fx tandkrus, hårbørste etc, så hun hver dag kunne huske at tage sin medicin.
  • Følgebrev til de hæmatologiske afdelinger, der skulle udlevere materialet til patienterne.
  • Og bogen: I starten græd vi bare.

Det har jeg også lavet …

Skal vi arbejde sammen?

JEG KAN OGSÅ VÆRE DIN MARKETINGAFDELING

Det vil glæde mig at hjælpe dig, hvis du også har brug for hjælp til udvikling af materialer – som du kan se, kan det være alt fra visitkort og kuglepenne til blade, bøger, hjemmesider osv.

Tag endelig kontakt, hvis du kan bruge noget at det, jeg kan:
Ring på 40 26 72 06, send mig en e-mail på rikke@plusr.dk eller brug formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)